Pikalinkit
Valikko

Teknologiatiistai 28.11.2017 Hiekkaharjussa

Vantaan ammattiopisto Variassa järjestetään jo toista kertaa teknologiatiistai, joka on valtakunnallinen kone- ja tuotantotekniikan opiskelua ja ammatillisia oppilaitoksia esittelevä tapahtuma. Tapahtumassa esittäytyvät myös alan yritykset ja työntekijät, jotka esittelevät alan työpaikkoja ja ammattiosaamistaan. Teknologiatiistai on Teknologiateollisuus ry:n tempaus, jolla tehdään Suomen keskeisintä vientialaa näkyvämmäksi.

- Teknologiateollisuuden yrityksissä on töissä lähes 300 000 ihmistä ja vuosittain yritykset palkkaavat noin 30 000 uutta osaajaa, huomauttaa Anne Ahkola-Lehtinen Teknologiateollisuus ry:stä. Silti nuoret yläkoululaiset ja heidän vanhempansa tuntevat alan mahdollisuuksia toistaiseksi hyvin vähän.

Teknologiateollisuus on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, jolla on noin 1600 jäsenyritystä. Ne edustavat kattavasti elektroniikka- ja sähköteollisuutta, kone- ja metallituoteteollisuutta, metallien jalostusta, tietotekniikkaa sekä suunnittelu- ja konsultointialaa.

Teknologiatiistai järjestetään ammatillisissa oppilaitoksissa ympäri Suomen marraskuun viimeisenä tiistaina (28.11.). Variassa tapahtuman tarkemmat tiedot ovat:
 
Paikka: Vantaan ammattiopisto Varia, Hiekkaharjun toimipiste, A-aula
Päivä: 28.11.2017
Kellonaika: 12:30 – 15:30
Tietoa teknologiasta: Teknologia-alan yritykset esittäytyvät Variassa peruskoululaisille, heidän opettajilleen ja vanhemmilleen
Toimintaa ja tekemistä peruskoululaisille: Varia-kierros, hitsausta, koneistusta, tutustuminen 3D-tulostamiseen
Virtuaalihitsauskilpailu: palkintona robotti (kuvassa)

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä!

Lämpimästi tervetuloa!

 

Varian toimipisteet