Pikalinkit
Valikko

Varia monessa mukana: alkusyksyn kohokohdat kuvina

 

Varian koko henkilökunta koolla ja valmiina vastaanottamaan uusi lukuvuosi uusine haasteineen (16.8.2017).

Kuvassa kahta vaille kaikki:

 

 

Perjantaina 18. elokuuta pyrkivät myös Varian turvallisuus- ja sosteri-alojen opiskelijat siihen, että sinäkin voisit nukkua yösi rauhassa. Opiskelijat osallistuivat Suomi 100 -juhlahankkeeseen Nuku rauhassa, jonka yksi päätapahtuma järjestettiin kansalaistorilla:

Varian opetusteknologiaa, virtuaalisia oppimisympäristöjä ja pelipedagogiikkaa esitteli Vantaan kaupungin tietohallinnon muotoilulaboratoriossa Muuntamossa logistiikan opettaja Anssi Salmi (22.-25.8.):

Perjantaina 25.8. Helsingin Soutustadionilla järjestettiin perinteiset Stadin Soudut, joissa helsinkiläiset kaupungin virastot ja organisaatiot kisaavat paremmuudesta leikkimielisissä kirkkovenesouduissa. Varian turvallisuusalan opiskelijat ovat jo monena vuonna hoitaneet noin 1200 osallistujaa keräävän tapahtuman järjestyksenvalvonnan ja narikkapalvelut. Tälläkin kertaa mukana oli sekä toisen että kolmannen vuoden opiskelijoita. Lähes kaikki opiskelijat pääsivät myös osallistumaan soutukisaan, sillä joukkueista puuttui soutajia. Monet osallistujista olivat elämänsä ensimmäistä kertaa kirkkoveneessä. Tapahtuman päätteeksi ryhmä toisen vuoden opiskelijoita halusi vielä privaattikierroksen merellä ja perämieheksi lähti ryhmänohjaaja Elina Salo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saman viikon perjantaina Aviapoliksen valtasi Amazing race, jossa ensimmäisen vuoden opiskelijat tutustuivat ammattiopistoonsa suorittamalla erilaisia tehtäviä alkaen paperilennokkien pituuslentokilpailuista ja vaihdellen aina työkalujen ja liikennemerkkien tunnistukseen asti:

29. elokuuta opiskelijat ja henkilökunta saivat tutustua 3D-printtaukseen puolen päivän koulutuksella. Tämäkin on printattu tulostimella:

Tällä viikolla tiistaina (5.9.) järjestettiin Keravalla Duuni & kipinä -messut, joille Varia osallistui näyttävästi opinto-ohjaajien ja opiskelijoiden voimin. Opot pääsivät yhteiskuvaan yhden pääesiintyjistä kanssa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viimeksi eilen sattui ja tapahtui: Vantaan maahanmuuttajahankkeiden vaikuttajat oli kutsuttu saman katon alle tapaamiseen mm. ensiviikon maahanmuuttajille suunnattujen messujen tähden. Amiedu esittelee toimintaansa:

 

Ilmoita tapahtumastasi tiedottajalle Essi Sulanderille sähköpostilla (essi.sulander@vantaa.fi) tai puhelimella (040-771 6614).

Tapahtumarikasta syksyä kaikille!

 

 

 

 

Varian toimipisteet