Pikalinkit
Valikko

Koetko olosi turvalliseksi kävellessäsi asuinalueellasi iltaisin? - Vastaa turvallisuuskyselyyn

 

Turvallisempi Vantaa - vastaa turvallisuuskyselyyn

Koetko olosi turvalliseksi kävellessäsi asuinalueellasi iltaisin?

Mitkä asiat huolestuttavat kotikulmillasi? 

Oletko kohdannut rikoksen tai tapaturman asuinalueellasi? 

Vastaa Vantaan kaupungin turvallisuuskyselyyn 15.12.2017 mennessä ja ole mukana parantamassa kotikaupunkisi turvallisuutta.

 

Turvallisuus koskettaa jokaista kaupungin asukasta. On tärkeää, että Vantaalla on turvallista asua nyt ja myös tulevaisuudessa. Kattavan kuvan muodostamiseksi kaupungin turvallisuustilanteesta kerätään tietoa alueen asukkailta ja muilta aluetta käyttäviltä ja siellä liikkuvilta henkilöiltä. Tämän kyselytutkimuksen tarkoituksena on tuoda arvokasta lisätietoa viranomaisten käyttöön Vantaalla tehtävän turvallisuustyön pohjaksi. Kyselyn tuloksista on apua myös tilastollisen perustiedon kohdentamisessa esimerkiksi asuinalueittain.

Haluamme tietää kokemuksistasi, jotta voimme parantaa Vantaan ja asuinalueesi turvallisuutta. Annathan meille arvokasta tietoa vastaamalla kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 15 minuuttia.

Vantaan kaupunki toteuttaa turvallisuuskyselyn yhteistyössä rikoksentorjuntaneuvoston kanssa. Yksittäisen vastaajan vastaukset eivät ilmene kyselyn tuloksista. (Tutkimuksen päätyttyä tutkimusaineisto arkistoidaan ilman tunnisteita Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon myöhempää tutkimuskäyttöä varten.)

Lisätietoja

Riskienhallinta- ja valmiuspäällikkö  Heikki Kangas, p. 050 312 3996, Vantaan kaupunki 

Erikoissuunnittelija Markus Alanko, p. 0295 150 400, Rikoksentorjuntaneuvoston sihteeristö

Vantaan kaupungin turvallisuuskysely https://www.webropolsurveys.com/S/209CF1F0B602AAAA.par

Varian toimipisteet